blocks.gif
Navigation
 

icon_home.gif Home
icon_community.gif Community
tree-T.gif Forums
tree-T.gif Feeds
tree-T.gif Tutorials
tree-T.gif Surveys
icon_poll.gif Enemy Territory
tree-T.gif Server Rules
icon_members.gif Site
tree-T.gif Statistics
tree-L.gif Sitemap

 

blocks.gif
ET - QW Status
 

 

blocks.gif
ET Jaymod - Status
 

 

blocks.gif
TS Block
 

BBA TeamSpeak Viewer

 

 
Buffalo Bad Ass: Forums
 


  Buffalo Bad Asses :: View topic - Can't Get Autoexec to work
 
Can't Get Autoexec to work
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Buffalo Bad Asses Forum Index -> FAQ's & Game Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sat Dec 19, 2009 11:16 pm    Post subject: Can't Get Autoexec to work Reply with quote

Running vista but have admin rights.

I installed game recently to get back into, got some scripts, loaded them fine, then today i wanted to change I i edited autoexec.cfg (in ETmain) load game up, type /exec autoexec, and it says it's loaded but when i go into server, what's REALLY loaded are my old scripts. so I ask in BBA server and someone suggests /exec etconfig.cfg before I exec the autoexec. I do that and same thing happens, it says it's loaded but it's really not, I double check, the file is updated to scripts i want, there is only 1 .cfg (MY UPDATED). I know BBA is run through jaymod, when i load the BBA server i type /exec autoexec and that still gives me the old settings.

also, I don't know if this matters, when i load the game it says NQ MEMORY on main menu.

same thing happens on this and another server so it's not just you...
Back to top
View user's profile Send private message
bibizz944x
Official BBA Spammer
Official BBA Spammer


Joined: May 27, 2007
Posts: 716
Location: Montreal,Quebec
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 12:14 am    Post subject: Reply with quote

Did you installed the 2.60 et patch chin maybe thats not the problem but ,you never now ,im not an expert but NQ memory means to me that your running on No quater , switch to jaymod in ET menu and look for the patch 2.60 shrug Hope it will help you wtg

Here is the link for the patch just in case : http://returntocastlewolfenstein.filefront.com/file/ET_Patch_Windows;39483

Maybe a higher admin wil suggest you something better but while were waiting lol
Back to top
View user's profile Send private message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 8:12 am    Post subject: Reply with quote

well i installed 2.60 but then i installed 2.60b, does that matter?
Back to top
View user's profile Send private message
bibizz944x
Official BBA Spammer
Official BBA Spammer


Joined: May 27, 2007
Posts: 716
Location: Montreal,Quebec
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 9:48 am    Post subject: Reply with quote

no thats the good one ,my bad ,i forgot the b at the end ,sorry , does it work now
Back to top
View user's profile Send private message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:10 am    Post subject: Reply with quote

I had already had 2.60b installed...?

or are you saying to uninstall
Back to top
View user's profile Send private message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:29 am    Post subject: Reply with quote

AUTOEXEC works on etpub servers! not yours though
Back to top
View user's profile Send private message
bibizz944x
Official BBA Spammer
Official BBA Spammer


Joined: May 27, 2007
Posts: 716
Location: Montreal,Quebec
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:42 am    Post subject: Reply with quote

no 2.60b is the good one keep it.now go on ET main menu and click on mode you must have in your case no quater but you got to switch to jaymod by clicking on it, ordinary i think when you install jaymod patch,it goes automatically on the the main menu mode(click on mode then Jaymod) thats about the best i can do for you for now ill try to contact an another BBA with higher admin level to asked him whats he think about it.
WE use Jaymod 2.0.5 btw
Hang on lol
Back to top
View user's profile Send private message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 11:46 am    Post subject: Reply with quote

tried that too, didn't work
Back to top
View user's profile Send private message
Zeus
BBA BigBoss
BBA BigBoss


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 2101
Location: Going insane one day at a time.
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Did you try loading the mod first ( jaymod of course ) then manually exec your autoexec?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 11:58 am    Post subject: Reply with quote

not sure what you mean, I downloaded jaymod via ET by joining your server, then ingame i typed /exec autoexec
Back to top
View user's profile Send private message
Zeus
BBA BigBoss
BBA BigBoss


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 2101
Location: Going insane one day at a time.
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

mike5a2 wrote:
not sure what you mean, I downloaded jaymod via ET by joining your server, then ingame i typed /exec autoexec


Start ET, then you will see a button on the menu MODS, click it and then select Jaymod and load mod. After it restarts, pull down the console ( ~ key ) and then exec your autoexec to see if it works.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bibizz944x
Official BBA Spammer
Official BBA Spammer


Joined: May 27, 2007
Posts: 716
Location: Montreal,Quebec
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Zeus wrote:

Start ET, then you will see a button on the menu MODS, click it and then select Jaymod and load mod. After it restarts, pull down the console ( ~ key ) and then exec your autoexec to see if it works.


Thats what i was trying to say but hey im a french Canadian.....hard to translate in my head and after it ...typing it lmao
Back to top
View user's profile Send private message
Zeus
BBA BigBoss
BBA BigBoss


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 2101
Location: Going insane one day at a time.
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

bibizz944x wrote:
Zeus wrote:

Start ET, then you will see a button on the menu MODS, click it and then select Jaymod and load mod. After it restarts, pull down the console ( ~ key ) and then exec your autoexec to see if it works.


Thats what i was trying to say but hey im a french Canadian.....hard to translate in my head and after it ...typing it lmao


Better then I could do translating to french. wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
GunClap
Bad Ass Groupie
Bad Ass Groupie


Joined: Apr 30, 2009
Posts: 350
Location: In the line of fire...
Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Let me have a stab at this.

First thing we need to look at is load order of configs.
It goes something like this.

etmain >> etconfig
etmain >> autoexec
jaymod >> etconfig
jaymod >> autoexec

If you have an autoexec in the jaymod folder, you have to copy your config over it. I suspect when you type the exec command, it first searches the mod folder, then the parent.

You should also realise that you don't actually need to run your script every time you start provided you scripted well using SETA commands instead of just set. Keybinds from script copy over to etconfig, so they only have to be copied once. If you put the config in the main folder under a different name (mine's "gun.cfg") then you can run it while in any mod, so when you switch mods and all your settings change, you can simply exec again. The main point of this is to also show that you don't need autoexec.cfg files. The game runs perfectly well without it and will create it if needed.

For example. My setup is as follows:

etmain >> etconfig
etmain >> gun
jaymod >> etconfig (Auto copies from etmain with new attributes during first launch)

I have only ever run my cfg after I change it. After that, the settings are permanent.

For your research: My Script
_________________

Your mind is a weapon. Keep it clean, clear and loaded...
Back to top
View user's profile Send private message
mike5a2
Newbie
Newbie


Joined: Dec 19, 2009
Posts: 8

Status: Offline

PostPosted: Sun Dec 20, 2009 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

okay thanks to gunclap i realized i only had it in my etmain not jaymod folder! I didn't know you had to have it in both,thanks all
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Buffalo Bad Asses Forum Index -> FAQ's & Game Help All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2004 phpBB Group
Version 2.1 by Nuke Cops © 2003 http://www.nukecops.com
Techra-Dark theme pack by Kenetix

 

Forums ©